AGF’s rolige højreback Jerry Lucena, er begyndt at optræde for Filippinernes landshold, og det går ikke stille for sig når det lille landshold er samlet.

– Det er helt vildt. Nu har jeg ikke været så meget med, så jeg står ikke i forreste række, men nogle af de andre landsholdsspillere er kæmpe stjerner dernede. Der hænger store plakater og reklametavler med dem overalt i byerne, de deltager i tv-shows og kan ikke gå i fred på gaden. Der er fantastisk stemning, når vi spiller og fansene, især teenagere, står i hobetal uden for vores hotel og råber og skriger, når vi vandrer ud til bussen. Det er ret surrealistisk, men rigtig sjovt at være en del af, fortæller Jerry Lucena til Århus Stiftstidende.

Den tidligere AGF’er Dennis Cagara fik i fredags sin debut for det filippinske landshold.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here