Midtbanespilleren Hjalte Nørregaard har efterhånden været på kontrakt i AGF i omkring 10 måneder efter sin ankomst i januar. Alligevel har den tidligere FCK’er endnu ikke optrådt på aarhusianernes førstehold. Den 30-årige midtbanespiller blev nemlig, kort efter ankomst, alvorligt skadet. Nørregaard er nu endelig ved at være tilbage i fuldt vigør, og glæder sig til sin debut.

– Jeg glæder mig helt enormt til at få min debut. Det er noget, jeg har set frem til lige siden jeg skrev under med AGF, siger Hjalte Nørregaard til tipsbladet.dk.

Han ved dog endnu ikke, hvornår debuten i den hvide trøje kommer.

– Lige nu glæder jeg mig bare over, at jeg er skades- og smertefri. Mit primære mål er reserveholdskampene, men det går rigtig godt lige nu, så vi må se. Jeg skal jo også kæmpe mig på holdet, bedyrer midtbanespilleren.

Det bliver dog ikke lige til, at kæmpe sig på holdet. Efter mange flotte præstationer fra den nuværende midtbaneakse med Kasper Povlsen og Martin Jørgensen, er konkurrencen i hvert fald stor.

– Jeg frygter ikke noget som helst. Det er altid godt med konkurrence, men med tiden satser jeg naturligvis på at spille mig til en startplads, slutter Hjalte Nørregaard.

Den tidligere FCK-anfører har ikke spillet en Superligakamp i snart et år. Den seneste kamp var en 5-0-sejr over OB den 17. oktober 2010. Dengang i FCK-trøje.

 

6 KOMMENTARER

 1. Al ære og respekt til Kasper P.
  Men i min optik er Hjalte en klart bedre spiller.
  Kasper mangler stadig noget udvikling med bolden.

 2. @ Buch: Da Hjalte var i form og skadesfri ja, men lige for tiden er Povlsen den måske vigtigste spiller på vores hold, og Hjalte har ikke spillet en ligakamp i et år. Han slår ikke Povlsen eller Jørgensen af holdet på denne side af nytår, men når Jørgensen måske begynder at falde i niveau eller fysisk formåen, skal han gradvist erobre pladsen og spille sig tilbage i storform!

 3. “Kasper mangler stadig noget udvikling med bolden”..

  Og det vil han få ved at blive bænket igen efter en klart opadgående periode? Jeg vil hundrede gange hellere se en rigtig AGF-dreng, der er i storform end et afdanket PSE-produkt, der skal til at spille sig i form.

 4. @kongen: hmm ville nu nødigt være foruden det afdankede PSE projekt der hedder Søren Berg.

  Og kan nu ikke forstå den skepsis der ligger omkring Hjalte – selvfølgeligt skal han ikke spille hvis andre er stærkere end ham.
  Men helt seriøst er det kun mig der kan se en forstærkning i Hjalte?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here