AGF spillerne har i denne weekend holdt fri fra kampe, da ligaen har stået på standby på grund af landskampe. Senere i dag spiller AGF’s reservehold på hjemmebane mod FC Midtjylland, og her vil et par velkendte førsteholdsprofiler være at finde.

Det mest prominente navn i truppen er topscorer Peter Graulund, der altså holdes skarp med lidt kamptræning forud for søndagens hjemmekamp mod OB. Udover de velkendte AGF-spillere vil også norske Bjarte Haugland få spilletid, da han for tiden er på prøvetræning fra SK Brann.

Kampen mod FCM fløjtes igang kl 15.00 på Fredensvang, og truppen ser således ud:

Emil Ousager, Arthur Sorin, Anders Kure, Adam Eckersley, Mikkel Kirkeskov, Emil Scheel, Casper Sloth, Lasha Shindgoridze, Davit Skhirtladze, Peter Graulund, Søren Basse, Jacob Krarup Jensen, Mathias Aakjær, Tue Ullerup, Hjalte Nørregaard og Bjarte Haugland.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here