AGF er efter 11 kampe i denne sæson strøget til tops i ligaen, og det skyldes i høj grad de aldrende profiler på holdet. I flæng kan nævnes Martin Jørgensen, Peter Graulund, Søren Berg og Atle Roar Håland. De fire spillere har en gennemsnitsalder på 34,5 år. Generelt har AGF handlet “gammelt ind”, men samtidigt også fra øverste hylde, i de seneste transfervinduer. Men det kommer ikke til at ske i næste transfervindue, afslører sportschef Brian Steen Nielsen:

– Hvis vi skriver med nogen til vinter, så bliver det yngre spillere. Vi henter ikke tre stjerner til vinter, fortæller Brian Steen Nielsen til JP Aarhus i dag.

I seneste transfervinduer gik rygterne stærkt om at “Den Peruvianske Messi, Raul Ruidiaz, skulle til AGF. Men dengang skød Brian Steen det rygte til jorden, men afslørede dog samtidigt, at hvis der skulle ske noget, var det tidligst til næste transfervindue. Ruidiaz er 21 år.

For tiden tester AGF en anden 21-årig offensivspiller, den norske Bjarte Haugsdal, der er transferfri til vinter. Nordmanden skal senere i dag i kamp for AGF’s reserver mod FC Midtjyllands ditto.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here