Som tidligere skrevet udgik Peter Graulund i tirsdags af en reservekamp mod FC Midtjylland, hvor han havde problemer med en akillessene. Den skade viser sig nu at måske holde angriberen ude af weekendens svære hjemmekamp mod OB:

– Det er for tidligt at sige, hvor lang tid jeg er ude. Jeg skal scannes torsdag aften, og så må vi se, hvad scanningen viser, men det er klart, at jeg er tvivlsom til kampen mod OB, siger Graulund til stiften.dk.

6 KOMMENTARER

 1. Det var da godt at det var i en vigtig kamp han blev skadet. Tænk hvis det havde været en træningskamp – eller nå nej…
  hvorfor helvede bruger de ikke indersiden af hovedet derude

  • Nej, men der er ingen grund til at bruge en spiller med så stor erfaring i en reservekamp.
   Havde Graulund nu været skadet gennem længere tid ligesom Hjalte, så var der idé i det.
   At Sorin, Eckersley og Graulund, som alle spiller normalt for 1.holdet, skal spille en reservekamp er imo helt hen i vejret

 2. Nu kan der jo være mange idéer i at bruge 1. holdsspillere i sådan en kamp. Disse kampe har jo et formål .. ellers kunne de jo lige så godt spille en intern træningskamp (hvilket også giver skader). Graulund spillede kun 30 minutter imod FCK og med pausen i tankerne, så har det helt sikkert været for at holde ham igang. Sorin og Eckersley har givetvis været med for at give forsvaret noget ro, sådan at kampen har kunne give udbytte for de unge spillere. Hvis et hold bliver savet midt over i en træningskamp, så kan man jo ikke vurdere de enkeltes spillere evner og dermed hvor tæt de er på at være klar til 1. holdet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here