Den 21-årige nordmand, Bjarte Haugsdal, har den seneste uge været på prøvetræning i AGF. Tirsdag var han med i reserveholdets sejr over FCM, og den offensivt indstillede spiller afleverede et fornemt indtryk på trods af den uvante plads som højreback.

– Jeg synes, at han gjorde det rigtigt godt i dag. Han er mere kantspiller end back, så positionen passede ham ikke så godt. Jeg synes dog, at han leverede en stærk indsats og havde god kvalitet i sine opspil. Han er hurtig på fødderne og har uden tvivl efterladt et positivt indtryk hos mig, sagde Jesper Sørensen til stiften.dk.

Hovedpersonen selv var da også tilfreds med sin egen præstation, på trods af den anderledes fodbold, man ifølge Haugsdal spiller i Danmark.

– Jeg synes, at jeg periodevist fik vist nogle af de ting, som jeg kan på en fodboldbane. Der var også nogle situation, hvor det var tydeligt, at jeg ikke er vant til at spille på højre back, sagde Bjarte Haugsdal og fortsatte:

– Det var ikke det store problem. I spiller en lidt anderledes fodbold i Danmark end vi gør i Norge. Her er vi meget direkte i vores spil fremad banen, når bolder er blevet erobret, mens man i Danmark ikke har problemer med at spille bolden frem og tilbage og holde den i egne rækker. Det er en fin måde at spille på, men jeg skal lige vænne mig til stilen, sagde nordmanden.

AGF vandt kampen 2-1 på mål af bl.a. Hjalte Nørregaard.

Foto: lov-ham.no

1 KOMMENTAR

  1. Lyder spændende . Men jeg kan ikke forstå at norske , og for den sags skyld , svenske og islandske , talenter , skulle være bedre end de danske .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here