Det er efterhånden 2 uger siden at bolden sidst rullede i Superligaen. Derfor er publikum hungrende efter at se fodbold, og der forventes da også massiv opbakning til AGF’s hjemmekamp mod OB på søndag. Sidst de to hold mødtes i denne sæson foregik det også i Aarhus, og dengang overværede 11.312 tilskuere 2-2-kampen. På søndag forventes endnu flere på lægterne.

AGF og OB er begge placeret i den øverste halvdel af tabellen, og normalen for opgør mod tophold som eksempelvis Brøndby og OB er, at tilskuerne strømmer til. Da netop Brøndby besøgte NRGi Park i september, dukkede 17.352 tilskuere op, hvilket er sæsonrekorden for besøgende. På søndag forventes der til kampen mod OB igen en opbakning på den gode side af 10.000:

– Når vi forhører os på salgsstederne, tyder det på et sted mellem 12.000 og 15.000 tilskuere. Vejret ser ud til at blive godt, det er en topkamp, og det giver sikkert lidt ekstra. Men det ved vi først på dagen, siger Christian Holst Haarsløv, kommunikationsmedarbejder i AGF, til spn.dk.

Søndagens kamp mod OB spilles på NRGi Park med kick-off kl. 16.00.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here