Det var et velbesøgt NRGi Park, der søndag lagde græs til Superligamødet mellem AGF og OB. Det var anden gang i sæsonen, at de to hold mødtes i Aarhus, og det var samtidig anden gang, at holdene delte pointene i mellem sig. Dagens kamp endte 0-0.

Første halvleg var mest af alt præget af respekt for modstanderen, hvilket betød, at der ikke var mange chancer til nogle af holdene. På trods af et lille overtal til OB, var højdepunktet aarhusiansk. Der blev nemlig givet Superligadebut til Hjalte Nørregaard, som erstattede en skadet Kasper Povlsen efter 35 minutter.

OB havde haft et lille overtal i førstehalvleg, men efter pausen satte AGF sig på spillet, uden det dog førte til store muligheder, hvilket betød, at AGF og OB for anden gang i sæsonen spillede indbyrdes uafgjort. Det var set over hele kampen, der aldrig blev helt underholdende, et meget fair resultat.

AGF fik dermed – foran 15.781 tilskuere – udbygget sin stime som ubesejret til otte kampe i træk.

Kampfakta

AGF-OB 0-0 (0-0)

Advarsler:
OB: Bernard Mendy, Chris Sørensen, Bashkim Kadrii

AGF: ingen

Tilskuere: 15.781

Dommer: Henning Jensen

AGF:
Steffen Rasmussen – Jerry Lucena, Arthur Sorin, Atle Roar Håland, Adam Eckersley – Søren Berg, Martin Jørgensen, Kasper Povlsen (35: Hjalte Nørregaard), Stephan Petersen (75: Aron Jóhannsson) – Casper Sloth (57: David Devdariani), Søren Larsen

OB:
Mads Toppel – Espen Ruud, Anders Møller Christensen, Tore Reginiussen, Bernard Mendy – Andreas Johansson, Chris Sørensen, Hans Henrik Andreasen, Bashkim Kadrii – Peter Utaka, Djiby Fall (70: Morten Skoubo)

3 KOMMENTARER

  1. Ja, det er fint med de kedelige uafgjorte mod OB, FCK, Brøndby osv., så længe vi så vinder og underholder mod de andre hold. Det vil skaffe os i Europa….
    Spørgsmålet er så, om vi kan det og omstille os til næste opgave mod Lyngby (og inden da mod Vejle i pokalen)…
    Det ser rigtig godt ud i mine øjne…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here