Efter en halv times spil måtte unge Kasper Povlsen hjælpes fra banen, efter at have vredet sit knæ rundt med hvad der lignede en alvorlig ledbåndsskade. Desværre ser det ud til, at han er ude i de resterende seks kampe i efteråret.

– Nu er jeg ikke læge og vil ikke komme med spådomme. Men er det noget med ledbåndet, så er det vel et farvel til resten af efteråret, fortæller Peter Sørensen til eb.dk.

Hjalte Nørregaard erstattede Povlsen på den centrale midtbane, og han gjorde en fin figur og fik vist at han er tilbage efter sin lange skadespause.

– Hjalte gjorde det overraskende godt, og jeg er meget tilfreds med ham. Hans indsats var absolut noget af det positive i denne kamp. Jeg vidste jo godt, at han var en god spiller, men når man tænker på hvor lang tid, han har været ude, så var det virkelig dejligt at se, sagde Peter Sørensen.

Kasper Povlsen har haft et fantastisk forår, hvor han har oplevet et kæmpe gennembrud, og har bidt sig fast i AGF’s startopstilling.

8 KOMMENTARER

 1. Hvor er det ærgeligt med Kasper P. Håber virkelig han kommer sig og kommer tilbage på holdet igen.

  Til gengæld også fedt endelig at få Hjalte i gang! :)

 2. Vigtigt at Hjalte uden besvær går ind og spiller godt, men hold kæft hvor er det synd for Povlsen. Jeg håber det er noget der “kun” holder ham ude de næste 6 kampe, fremfor det meste af sæsonen.

 3. Hvis den mand slår sig og må udskiftes, så ved man det er slemt.
  Han er en jernmand næsten uden lige. Og trods sådan en skade, så gik han selv ud.

  Jeg synes nu jeg manglede en motor på midtbanen efter han gik ud.
  Hjalte virkede lidt rusten, og løb ikke så meget som Kasper.
  Men jeg tror nu nok han skal få løftet sit spil.

 4. Dæleme synd for KP. Men han skal nok komme tilbage!
  Synes Hjalte gjorde det fint, og han havde nogle fine tvær-afleveringer som lå lige i skabet.
  Ikke værst at have en ordentlig erstatning, noget vi har manglet igennem de sidste sæsoner.

 5. Pisse synd for Kasper som i den grad har udviklet sig i denne sæson. Men jeg synes man må sige at Hjalte viste et overraskende højt niveau taget i betragtning af hv orlænge han har været væk med skade. Hjalte løber lidt mindre end Kasper, men jeg tror på at quo hans rutine er i stand til at løbe de rigtige meter. Dette er ikke en svækkelse af start-11’eren men en svækkelse af bredden.

 6. jo det er ærgeligt at KP er skadet men det er mere forfærdeligt at vi ikke har nogle der kan score mål… mener altså at Søren Berg skal spille angriber når PG er skadet… savner satme også nando…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here