Kasper Povlsen har indtil videre været en af de mest stabile på AGF-holdet, og cheftræner Peter Sørensen har flere gange ytret, at Povlsen er en af de mest undervurderede spillere i Superligaen. Derfor er det ekstra frustrerende, at AGF nu må se Povlsen sidde ude resten af året på grund af en knæskade, han pådrog sig i OB-kampen.

En scanning har i dag vist, at det er ledbåndet i Povlsens knæ, der er beskadiget. Han er derfor ude resten af året, hvilket naturligvis ærgrer hovedpersonen.

– Det er pisse ærgerligt det her. Sådan nogle skader kommer jo aldrig på et godt tidspunkt, men jeg synes jo bare det er ekstra ærgerligt, at det kommer nu. Vi har haft en rigtig fin sæson her i efteråret, så det er bare ærgerligt, siger Povlsen til TV2 Sporten og fortsætter:

– Det var sådan set bare en tackling, vi trækker begge igennem på bolden, og i et spiltsekund får jeg ikke lige spændt op i underbenet, og så hænger det, og så ryger knæet.

AGF formåede uden Povlsen at få uafgjort mod OB, da kampen endte 0-0. Det var i øvrigt AGF’s ottende kamp i træk uden nederlag, hvilket placerer aarhusianerne på en fornem fjerdeplads efter 12 spillerunder.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here