Med gårsdagens skade til Kasper Povlsen, der betyder at midtbanedynamoen er ude resten af efteråret, er der en blevet en plads åben i den ellers så succesvante AGF-startopstillingen. Hjalte Bo Nørregaard, der fik sin AGF-debut som indskifter mod OB da Povlsen gik i stykker, presser sig på for en startplads, men også talentet Casper Sloth er en mulighed, fortæller AGF-træner Peter Sørensen.

-Vi har været meget begejstret for Kasper Povlsens og Martin Jørgensens samarbejde på midten. Nu kan vi bruge Casper Sloth, der har andre facetter i sit spil end Kasper Povlsen, og Hjalte Nørregaard, der dog endnu i noget tid vil halte efter Kasper Povlsen, når det gælder kondition og udholdenhed, siger Peter Sørensen til JP Aarhus.

Kasper Povlsen har spillet et fremragende efterår på den centrale midtbane, men nu bliver pladsen altså overtaget af en medspiller, hvor Hjalte Bo Nørregaard med søndagens indskiftning og den megen erfaring må påtage sig en lille favoritrolle. Nørregaard selv er først og fremmest rosende overfor midtbanesliderens præstationer i dette efterår, og samtidig håber han på, at han kan gøre den nu skadede Povlsen kunsten efter.

– Han har spillet flot i denne sæson. Han er god til at stresse modstanderne, han vinder altid mange bolde og fordeler dem fint. Og så er han garant for en 100 procent arbejdsindsats. I virkeligheden er vi ikke så forskellige som spillere. Jeg er bare 10 år ældre, udtaler Nørregaard til lokalavisen.

Foto: AGFFodbold.dk

2 KOMMENTARER

  1. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Hjalte bliver en gevinst for AGF ! Hans overblik og spilforståelse er i høj klasse. Endnu en vindertype, som han løfte holdet i svære kampe og i modgang..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here