Med den nuværende placering som nummer fire i Superligaen, kan AGF’erne bestemt være tilfredse med deres sæsonstart. Og det er skam også hvad Hjalte Bo Nørregaard, der debuterede i AGF-trøjen søndag mod OB, er. Samtidig er han ikke bleg for at fortælle lidt om sine forhåbninger for resten af sæsonen.

– Vi er jo i underholdsbranchen og spiller for at vinde – ikke for at blive nummer ni. Målsætningen var ikke at rykke ned, og det tror jeg bestemt vi har nået. Nu spiller vi jo med hvor det er sjovt, siger Nørregaard til Pro11 ifølge bold.dk og fortsætter.

– Men meget afhænger jo også af skader, karantæner, transfervinduet og ikke mindst de ‘store’ hold, som OB og Brøndby, som ligger efter os lige nu, slutter Nørregaard.

Foto: AGFFodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here