I sommer blev Jens Gjesing udlejet til Hobro for resten af efteråret, og når kontrakten med AGF udløber ved årsskiftet, bliver den ikke forlænget. Det slår sportschef Brian Steen Nielsen nu fast.

– Hans fremtid kommer ikke til at være i AGF, siger Brian Steen Nielsen til Onside.dk.

Da Peter Sørensen kom til AGF for lidt mere end et år siden, var Gjesing ikke langt fa startopstillingen, men en langtidsskade satte en stopper for den 25-åriges fremtid i AGF. Således var midt – og forsvarsspilleren placeret langt tilbage i køen, da han for alvor vendte tilbage fra skaden i sommer. Og opholdet i Hobro har ikke bragt Gjesing tættere på en ny kontrakt i AGF.

– Han skal videre i sin udvikling, og det er der ikke mulighed for i AGF, hvor vi har stor konkurrence på hans plads, siger Brian Steen.

Jens Gjesing, der fik sit gennembrud i sæsonen 2006/07, hvor AGF var at finde i 1. division, står noteret for 137 kampe i den hvide AGF-trøje mens han har spillet 14 kampe på det danske U21-landshold.

 

6 KOMMENTARER

  1. AGF har altså et problem med at få sine talenter til at tage det sidste skridt… Krabbe, Gjesing, Sanel mfl. er gode eksempler bare indenfor det sidste halve år. Lumb er selvfølgelig en undtagelse, men det nok nærmere af nød end med vilje at han slog igennem i AGF (fordi vores trup var lort sidst vi var i 1 division)

    Kasper P er selvfølgelig også en muli undtagelse, men jeg synes ikke hans gennembrud er større end det vi så for et par år siden fra Gjesing, hvilket resulterede i en ligalandsholdsudtagelse

  2. Ej hvor synd, Ja man kan hurtig ryge ud i kulden , :( Håber at han finder en god klub inden længe, han er en rigtig god spiller, held & lykke Jens

    • læste på et tidspunkt at han ikke var inde i varmen pga dårlig opførelse og nogle våde byture under skadesperioden – men om det er rigtigt ved jeg ikke

  3. Fornøftigt at skille sig ad med ham. Spørgsmålet er bare om det så er bedre at have en masse unge udlandske talenter istedet?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here