Lørdag eftermiddag skal AGF et smut til sjælland, hvor et opgør mod Lyngby venter. De blåklædte modstandere står blot noteret for syv point efter 12 kampe og indtager dermed 11. pladsen i ligaen, mens AGF’erne til sammenligning har tilkæmpet sig 20 point over 12 kampe, hvilket betyder, at byens hold er solidt placeret på en fjerdeplads.

Forskellen imellem de to modstandere er altså målbar, og Lyngby-træner Niels Frederiksen erkender da også, at AGF er et rigtig stærkt mandskab. Så stærkt at Frederiksen ikke er i tvivl om, at AGF er gode nok til at ende i top 6 – og måske endda mere til.

– Jeg synes afgjort, at AGF er et top 6-hold. Om det kan krybe op blandt de tre bedste, det vil jeg ikke udelukke, men jeg synes ikke, det burde kunne det. Hvis det sker, så er der nogle andre hold, der ikke har præsteret, som de burde, siger Niels Frederiksen til JP Aarhus.

Parallelt med Lyngbys dårlige start i Superligaen har der kørt sager i DBUs disciplinærudvalg omhandlende kontraktforhold mellem Lyngby og nuværende spiller Kim Aabech og tidligere spiller Lasse Rise. Sidstnævntes forhold betød i første omgang, at Lyngby ville blive fratrukket tre point i løbet af denne sæson, men DBUs appeludvalg omstødte dommen, der således blot endte i en bøde. Under alle omstændigheder har det været en træls sag for Niels Frederiksens tropper.

– Det har været irriterende, at der er så mange, der har fokuseret på det. Men når det er sagt, så skal det ikke være nogen undskyldning for den sæsonstart, vi har fået. Spillertruppen har været god til at fokusere på kampene og lægge det andet i baggrunden, fortæller Frederiksen og slutter.

– Om det så alligevel har haft en lille indflydelse, det kan da godt være.

 

2 KOMMENTARER

  1. “Om det kan krybe op blandt de tre bedste, det vil jeg ikke udelukke, men jeg synes ikke, det burde kunne det. ”

    Hvis han sagde ovenstående – så er han ringe til kommunikation.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here