En jury der er nedsat af DBU har valgt at pege på AGF-træner Peter Sørensen som en kandidat til prisen “årets træner”. Prisuddelingen finder sted ved TV2-showet Dansk Fodbold Award, hvor også priser som “årets mål” og “årets spiller” uddeles.

Sidste år blev prisen vundet af Ove Christensen for hans medvirken til, at Randers FC blev i Superligaen efter 2009/10 sæsonen, hvilket var på bekostning af netop AGF. Men med den direkte oprykning til Superligaen og de flotte resultater i løbet af efteråret er det nu altså Peter Sørensen, der har chancen for at vinde den respekterede titel.

Sørensens modstandere på vejen mod prisen er Silkeborg-træner Troels Bech, tidligere FCK-træner Ståle Solbakken og endelig Lyngby-træner Niels Frederiksen. Showet sendes direkte på TV2 mandag d. 7. november kl. 20.00.

3 KOMMENTARER

 1. De her priser er jo rene forårspriser. Bech og Frederiksen har i hvert fald skuffet i efteråret…

  Det er lidt det samme som da Ove vandt. FCK havde i efteråret kæmpe international succes men alligevel blev RFCs forårspstationer hædret.

  Mølby og især Riddersholm har altså gjort det sublimt i efteråret.

  • Det ser ud som om trænervurderingerne følger kalenderåret i stedet for at følge Superliga-sæsonen, og det er vel også rimeligt da de vel også skal vurdere danske trænere som gør deres gerning ud fra andre vilkår end Superliga-trænerne.

   Jeg håber på PS, men regner mere med at det bliver Ståle som render med prisen.

 2. Det burde være Ståle der vinder den, men jeg håber naturligvis på PS. Det bliver dog lidt svært at se hvordan han skulle overgå den mest suveræne 1. plads i ligaen nogensinde, samt bedste europæiske resultat for et dansk fodboldhold i nyere tid.

  Og ja, “årets X” følger kalenderåret, ikke sæsonen. Det ligger ligesom i navnet, omend man kunne diskutere om ikke “sæsonens X” ville være bedre :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here