AGF tog i går til Lyngby Stadion, eftersom ligaens 11. plads tog i mod. AGF formåede dog ikke at udnytte favoritværdigheden, og aarhusianerne måtte rejse hjem med et uafgjort 1-1-resultat. Cheftræner Peter Sørensen er da heller ikke begejstret, om end der også var positive ting ved kampen i sær efter pausen.

– Vi spiller tilfredsstillende i anden halvleg, men for dårligt i første. Vi spiller for langsomt og lidt for passivt. Det er lidt ambivalent. Det kunne have været værre, men det kunne også have været betydeligt bedre. Jeg synes, vi få lagt et betydeligt pres på Lyngby i den sidste halve time i særdeleshed, hvor vi har chancer til mere end det ene mål, men vi må glæde os over at vi fik ét, udtaler Sørensen til agffodbold.dk

AGF havde til kampen flere skadesproblemer, hvilket resulterede i en noget uprøvet startopstillingen. Atle Roar Håland og David Devdariani var to af flere, som ikke var i stand til at spille. Cheftræneren håber på, at disse er klar til pokalkampen på onsdag mod VB Kolding.

– Det er realistisk at håbe på, at de er i stand til at spille på onsdag. Så har Peter Graulund og Stephan Petersen haft lidt, og de kunne måske godt have spillet hele kampen i dag, hvis det var Champions League-finalen, men der kommer flere kampe, og i dag fik de så hvilet sig den første time, inden de kom ind. Det var noget af det, vi var nødt til at være relativt fornuftige omkring, afslutter cheftræneren.

AGF ligger, efter det uafgjorte resultat, på ligaens fjerdeplads, inden de resterende kampe i runde 13 er spillet.

2 KOMMENTARER

  1. Og til næste kamp. Smid Søren Larsen af helved til.. Fuck hvor er han dårlig.. Se en lille fyr som Aron. Kæmper og knokler.. Får skrabet en masse bolde til dig. Kommer godt af med den. Men mangler lige at kunne afslutte lidt bedre.
    Søren Larsen mister alt for tit bolden. Løber/går forvirret rundt.
    Jeg syntes virkelig han har været skuffende. :-(

    • Så er det jo godt at du ikke er træner, for Lange Larsen er da max konge, alle kan ha en skidt dag som han havde mod Lyngby.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here