Ekstrabladet.dk skriver i dag, at AGF allerede har sikret sig sin første forstærkning til næste sæson. Det skulle dreje sig om kantspilleren Osama Akharraz fra Brøndby IF, der skifter på en såkaldt fri transfer.

Kontraktforhandlingerne mellem Akhar og Brøndby IF brød sammen for et par uger siden, og det har AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen valgt at lukrerer på. Kantspilleren er i følge avisen til lægetjek i Århus i dag, hvor der også skal skrives under på en aftale for de kommende tre et halvt år.

Kantspilleren optræder også for det danske U21-landshold.

Foto: Brondby.com

7 KOMMENTARER

 1. TOTAL spændende signing, og hold kæft hvor er det fedt at vi køber så ungt, det har virkelig været tiltrængt med unge folk !

 2. Ja spændende, Men mest fordi han er gratis. Jeg har ikke været overbevist i de få minutter jeg har set ham spille. Men det er helt rigtigt at der skal købes yngre spillere nu. Kig mod Colombia BSN, der er store talenter, som ikke vil være super dyre, og som har hurtighed og teknik som, jaaa i hvertfald ikke nogen på agf´s hold, Synes også ham Den peruvianske La pulga virkede interasant :)

 3. @Jep

  Jeg tror, det er de flestes våde drøm, at man henter et kæmpetalent fra Sydamerika. Man skal bare være meget opmærksom på sprogbarrieren, da det er en stor ulempe, hvis vedkommende ikke kan kommunikere på engelsk. Peter Sørensen sagde til Kulturnatten, at det er en klar prioritet, medmindre vedkommende er brasiliansk landsholdsspiller eller lignende.

  I forhold til Loppen, så håber jeg meget, at han kommer, og han er jo også begyndt til engelsk;-)

  Jeg må dog indrømme, at jeg synes det virker lidt mærkeligt, hvis vi både henter Osama, Egbedi og Loppen, da de i vidt omfang dækker de samme pladser, og vi er i forvejen godt besat på kanterne med talenter. Måske betyder det, at Stephan er på vej væk?

  • du skal altså også tænke på at graulund måske stiller støvlerne på hylden efter hans skade. så mon ikke vi får en angriber der kan erstatte ham?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here