Peter Sørensen er en smule presset, når han skal vælge startopstillingen til i morgen mod VB Kolding, der venter i 1/8-finalen i DBU Pokalen. Især i det centrale forsvar er en del skader, hvilket kan åbne op for debut til U19-spilleren, Jens Jønsson.

Atle Roar Håland, David Devdariani, Anders Kure, Kasper Povlsen og Mark Howard er ikke til rådighed til morgendagens kamp, hvilket betyder at Peter Sørensen og Jesper Sørensen har udtaget følgende trup.

Steffen Rasmussen
Emil Ousager

Jerry Lucena
Arthur Sorin
Adam Eckersley
Mikkel Kirkeskov
Anders Nielsen
Jens Jønsson

Martin Jørgensen
Hjalte Nørregaard
Søren Berg
Stephan Petersen
Emil Scheel
Davit Skhirtladze
Casper Sloth

Peter Graulund
Søren Larsen
Aron Jóhannsson

5 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here