AGF’s topscorer Peter Graulund måtte tidligere på aften bæres fra banen på Jokri Park, da hans akillessene sprang. Derfor kan det nu være slut med fodbold for den 35-årige angriber:

– Han følte, at han fik et spark, men det gjorde han ikke, og det er sådan man oplever det, når akillessenen springer. Man kan mærke at senen er defekt. Han skal opereres torsdag, udtaler AGF’s læge Jacob Astrup til spn.dk.

Angriberne skal opereres i morgen, hvorefter der venter en lang pause med efterfølgende genoptræning, og derfor tvivler AGF-lægen på at han kommer tilbage:

– Det tager ni måneder, inden han kan være tilbage. Det står vi overfor nu. Ofte heler senen stærkere sammen, men vi taler altså om en mand, der er 35 år. Det bliver i høj grad en mental udfordring, om han kan komme tilbage, siger Jacob Astrup.

5 KOMMENTARER

  1. Er der ikke en eller anden der vil fortælle Graulund at det kan han bestemt ikke klare, for så bliver den gamle sgu trodsig, og jeg ville elske at få ham tilbage! God bedring Peter!

  2. Hvis dette skulle blive PGs sidste kamp i den hvide trøje, så skal manden sgu hædres for den kæmpe indsats han har leveret igennem flere sæsoner… Han har ene mand været med til at afgøre mange kampe og kunne give smilet tilbage til byen med hans evige fight…

    Jeg krydser i hvert fald mine fingre for at han kan sætte et ordentligt punktum på hans karriere i stedet for at skulle slutte på denne måde…

  3. For pokker da!!! Graulund skal da slutte af med maner.. Ikke sådan en fesen afslutning.. Han har bare at komme tilbage, så vi kan hylde ham på behørig vis efter en hjemmekamp, hvor han scorer sejrsmålet!!! :D God bedring til Graulund herfra

  4. hvis han ikke kommer tilbage stemmer jeg for en statue af ham! han vil blive savnet! :(

    men håber han visper os at han kan og vil tilbage !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here