AGF røg onsdag aften ud af pokalturneringen, da det blev til et 0-1-nederlag ude mod VB Kolding. Oven i det pådrog Peter Graulund sig en skade i slutminutterne af kampen, da Graulund i feltet faldt uheldigt, strøg til jorden i store smerter og blev båret fra banen.

Noget tyder på, at angriberen har sprunget akillesenen. I så fald er det den samme akillesene som har generet Graulund det sidste stykke tid.

– Den umiddelbare diagnose tyder på en sprængt akillessene til Peter Graulund, siger kommunikationsmedarbejder i AGF, Bo Jensen, til Ekstra Bladet.

Hvis diagnosen om en sprunget akillesene er sand, kan det have alvorlige konsekvenser for Peter Graulund. Skaden kan nemlig være enden på den 35-årige angribers karriere, da man med en sprængt akillesene kan forvente en skadespause på op til et år.

AGF har endnu ikke bekræftet skadens omfang.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here