Onsdag aften blev AGF sendt ud i pokalmørket af 1. divisionsklubben VB Kolding. Her måtte rutinerede Peter Graulund udgå, med noget der ligner en meget alvorlig og måske karrieretruende skade.

– Vores læge har vurderet og frygter, at den ene akillessene er revet over. Det kan ikke være meget værre, udtaler Peter Sørensen.

Samtidig er cheftræneren klar til at tage ansvaret for Graulunds skade på sin kappe:

– Det er meget bedrøveligt, og jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at jeg disponerede som jeg gjorde, og sendte ham på banen. Men jeg følte, det var nødvendigt for at få gang i holdet, men set i bakspejlet skulle jeg have ladet være. Han har jo døjet med lægproblemer den seneste tid. Jeg skulle have sparet ham.

Såfremt der er tale om en overrevet akillesene, kan det altså betyde en ende på Peter Graulunds karriere. Der går desuden forlydener om, at han skal opereres i morgen.

3 KOMMENTARER

  1. Peter lad nu være med at gå rundt og bebrejde dig selv at du sendte Graulund på banen idag – du skal somtræner bruge de midler du har og det gjorde du ved at sende PG på banen da der manglede inspiratiion – så op på hesten igen og giv HBK en på singadusen i næste kamp – Kæmp for Peter Graulund. Aarhus står bag jer alle.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here