Atle Roar Håland sidder ude med en lyskenskade, og var hverken med i weekenden mod Lyngby eller i gårsdagens pokalkamp mod VB Kolding. Nordmanden regner sig selv for tvivlsom til søndagens hjemmekamp mod HB Køge:

– Jeg har en skade i min lyskeregion, og kan ikke spille foreløbigt. Vi er lidt usikre på hvor lang tid det kommer til at tage, men jeg er tvivlsom til søndagens kamp mod HB Køge, fortæller Atle Roar Håland til KanalSport.dk.

Skaden har stået på i længere tid, men nordmanden har forsøgt at spille på trods af smerterne.

– Skaden startede mod HB Køge sidst, hvor jeg fik et riv i lysken. Jeg har nok presset den lidt for langt, og det er blevet dårligere og dårligere. Man vil jo gerne spille, så det er en chance at tage.

I går gjorde den centrale midterforsvar Jens Jønsson debut for AGF, og det gjorde han på fornem vis, så han er et oplagt bud til startopstillingen mod HB Køge.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here