AGF træningsbaner på Fredensvang har ofte været mål for kritik, og denne kritik er blusset op igen efter Peter Graulunds alvorlige akillesseneskade, og en lang række andre småskader til flere på AGF-holdet. Græstæppet på Fredensvang er for tungt lyder kritikken, og det har AGF nu tænkt sig at gøre noget ved:

– Vi ønsker de bedst mulige rammer, og det har vi givet udtryk for over for dem, der træffer beslutningerne. Banerne skal optimeres, og vi har brug for en ny kunstgræsbane. Men hvorvidt det bare bliver kunstgræsset eller den fulde pakke med varme i banerne, det er et spørgsmål om økonomi, siger Brian Steen Nielsen til Ekstra Bladet.

Og det er ikke en billig løsning at renovere banerne, men omvendt er det bestemt heller ikke billigt når stjernespillere bliver skadet:

– Prisen afhænger af, hvilken model man vælger. Den store plan kan vel realiseres for 15 mio. kr., mens den billigste ligger omkring fem mio. kr., fortæller Brian Steen Nielsen.

3 KOMMENTARER

  1. Tjah, det er alt sammen flotte ord, BSN. Men vi vil se handling. Du sagde præcis det samme for over et år siden!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here