Brian Steen Nielsens hovedmål i vinterens transfervindue bliver en afløser for Peter Graulund, og i følge Ekstra Bladet har AGF’s sportschef udset sig Jesper Lange fra Esbjerg til at udfylde det hul.

Jesper Lange minder i stil meget om Peter Graulund, men desværre udløber hans kontrakt med Esbjerg først om halvandet år. Derfor kan Brian Steen Nielsen tvinges til at hive den store pengepung frem, da Langes frikøbsklausul lyder på fem millioner.

Foto: efb.dk

12 KOMMENTARER

 1. Ja, han har jo ofte været oppe at vende, og minder ganske rigtigt om Peter Graulund. Men derfra og så til at smide 5 mil. for en 1. div. spiller med begrænset målnæse er der lang vej!

 2. Ja er det ikke lige rigeligt – går der ikke en rundt nede sydpå som ikke får spilletid og som mangler en kick start og som er fri

 3. lad nu være med at kigge efter en der ligner Graulund for det er der ingen der gør – ihvertfald ikke til et AAGF hold – nej vi skal have en der passer til den lange og vil gøre som der bliver sagt af Martin og Hjalte så er den skid ikke længere

 4. Jeg tror Jesper Lange vil pynte op foran! Han er energisk, aggressiv og målfarlig..
  @ Torben Therkildsen: Jeg håber virkelig, at det er en joke, når du nævner Osman Jallow!?

 5. Torben Therkildsen: Du synes simpelthen at Jallow kunne være interessant for AGF? Han er utvivlsomt en af de ringeste angribere Brøndby nogensinde har haft i klubben og det siger satme ikke så lidt.

  Jeg kan virkelig ikke se hvad vi skal med Jesper Lange. Manden er ikke god nok hvis man vil ligge i den gode halvdel af Superligaen. Jesper Lange er da en udmærket udgifter, men en ersatning for Graulund bliver han sgu aldrig.

 6. Lange er for uskarp, efter min mening. Jeg håber helt klart på, at Raul kommer. Hvis de så også har penge til også at finde en spændende kanin et sted, så kunne det være fedt!

 7. Granskov i Nordsjælland har kontrakt udløb til sommer og er i mine øjne et meget bedre bud, han er ung og har vist målnæse kunne godt se ham og Søren L. som en uhyggelig duo

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here