AGF offentliggjorde tidligere i dag en kontraktforlængelse med Adam Eckersley, og det glæder klubbens sportschef Brian Steen Nielsen sig over, da han har set markant fremgang i englænderens spil.

– Jeg er enormt glad for, at vi har fået forlænget aftalen med Adam, der har vist sit værd over en længere periode. Dygtige venstre backs hænger ikke på træerne, og med Adam råder vi over en af Superligaens bedste på denne position. Han har udviklet sig markant under Peter Sørensens ledelse og fået flere facetter i sit spil. Senest har han også vist, at han kan bruges som venstre kant, og det giver os flere muligheder, når holdet skal sammensættes., fortæller Brian Steen Nielsen i en pressemeddelsen.

Sportschefen er ikke kun begejstret for Eckersleys fodboldegenskaber, men også hans fighterevne falder i god jord:

– Udover hans fodboldmæssige kvaliteter besidder han mange af de karakteregenskaber, vi lægger vægt på. Han er ærgerrig, arbejder hårdt og har en vindermentalitet, der ikke kun smitter af på resten af holdet, men også på publikum. Det gør også, at han har spillet sig ind i hjerterne hos vores fans, siger Brian Steen Nielsen.

8 KOMMENTARER

 1. Det var da alligevel noget af en sensations overskrift… ;)

  Jeg må dog klart erklære mig uenig med BSN. En hver mand med lidt kendskab til fodbold ved da for fanden at Eckersley ikke er noget vildt. Lad ham bevise sit værd over en hel sæson. Det ville jo ikke være første gang vi så at spillerne gik totalt ned med klappen senere hen i sæsonen efter en fornuftig start.

 2. Lars Jacobsen, Jesper Juelsgaard, Mendy og Mtiliga er da hvert fald spillere som jeg langt hellere så i AGF end Eckersley. Eckersley er en okay spiller og intet mere end det. Han fighter til gengæld og det er fedt, men han bliver aldrig en af ligaens bedste.

 3. Jeg synes Mendy har spillet ganske godt og vist sine kvaliteter. Hvis man hellere vil have Eckersley end Mendy på venstrebacken er man jo komplet blottet for fodboldviden.

  De 4 jeg nævnte var bare dem jeg lige kunne komme på. Ved ikke lige umiddelbart så meget om de andre. Lige meget hvad er man ikke en af Superligaens bedste på sin position, hvis man er den 4. eller 5. bedste ud af 11 hold. Så er man sgu da bare middelmådig.

 4. Må siger jeg er ganske godt tilfreds med at have adam på holdet, ingen venstre back i ligaen kæmper som ham. Synes desuden han er mere end godkendt når han kommer frem af banen.

 5. Pierre Bengtsson må vel uden tvivl være Superligaens bedste.

  On topic: Jeg synes, det er en glimrende aftale, da Eckersley formentlig går sine bedste år i møde, og med det niveau han har lagt for dagen, så er det, det mest optimale.

 6. Jeg synes da også at Eckersley gør det fornuftigt, men ingen grund til at gøre ham bedre end han er. Det er jo en typisk AGF at skamrose sine egne spillere og få alle til at tro at de nærmest er klar til at gå i startopstillingen hos Barcelona.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here