Søren Larsen blev i sommer hentet til AGF som en regulær transferbombe, men det var en angriber i forfærdelig forfatning der tjekkede ind på Fredensvang. Ingen førsteholdsfodbold i lang tid havde sat sine spor, og hovedpersonen selv proklamerede at der ville gå lang tid før han ramte topformen.

To måls-skytten fra Køge-kampen mener selv at han har lang vej endnu, og ser allerede frem til foråret, hvor han forventer at være i topform:

– Jeg glæder mig til vinter, når jeg kan starte op med holdet og få lagt de sidste procent på min fysik – så bliver jeg stærk. Jeg synes, at jeg mangler nogle procent, og vi har hele tiden vidst, at det kommer til foråret. Det glæder jeg mig til at se, hvor jeg står, når vi rammer april, fortæller Søren Larsen til Ekstra Bladet.

Selvom Søren Larsen i følge eget udsagn er langt fra topformen, så har han allerede lavet 11 mål i 17 kampe.

6 KOMMENTARER

 1. 11 mål i 17 kampe er jo ganske pænt (top 3 af bedste målscorere i DK). Tvivler på at han kommer til at score mere i foråret. Men måske kommer han til at bidrage lidt mere til holdet. Synes i perioder at han har set meget træt ud på banen, og ikke bidraget tilstrækkeligt til holdet.
  Hvis jeg skal give ham en karakterer vil jeg give ham 4 ud af 6 stjerner

  • Larsen skal sættes i scene, og forstår eller lykkes dette ikke for holdkammeraterne, kommer han til at virke træt og tung – han har ikke Graulunds fandenivoldske indstilling, og dennes evne til at sætte sig selv i scene.

   • Larsens største problem pt., udover han stadig mangler lidt i fysikken, er at spillerne stadig slår indlæg som om Graulund var der. Larsen kan ikke bruge et tidligt indlæg 2-3 meter foran ham til noget, for de bolde fanger han ikke, hvis der er en forsvarsspiller. Med Larsen skal man helst til baglinjen og smide den i hovedet af ham, noget vi ikke er så gode til.

    Jeg synes dog han har gjort det mere end godkendt. Der har manglet lidt de sidste kampe, men han er altså holdets topscorer i både lige og pokal. Hvis bare han kan få sat dem ind lidt oftere, fremfor 2+ per gang han scorer, kan han jo blive en legende i AGF. Men Larsen skal altså serviceres, for han er en giraf, ikke en løve :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here