Casper Sloth er netop blevet udtaget til U21-landsholdets kommende kampe, og han har fået en del spilletid i efteråret for AGF. Nu står han overfor en kontraktforhandling med klubben, da aftalen mellem de to udløber til sommer.

– Vi snakker sammen, men vi er ikke nået til enighed om noget endnu. Det er ikke sådan er vi er rygende uenige, og jeg er meget glad for at være i AGF. Så hvis alt kan gå op i en højere enhed, vil jeg meget gerne blive, siger Sloth til bold.dk.

Midtbanespillerens største bekymring handler om, hvor vidt han vil få spilletid i den hvide trøje:

– Jeg tænker meget på spilletiden. Vi har Martin Jørgensen, der spiller godt, og som har snakket om en forlængelse, vi har Hjalte Nørregaard, der kommer tilbage, og vi har Kasper Povlsen. Men det er ikke sådan at jeg frygter konkurrencen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here