Der har været travlt på sportschef Brian Steen Nielsens kontor på det seneste.

Først blev der skrevet kontrakt med Osama Akharraz, så blev der forlænget med Adam Eckersley og siden er der også snakket om forlængelser af kontrakter til både Peter Graulund og Martin Jørgensen. Nu har Brian Steen så tilbudt en kontrakt til den nigerianske dribler Edafe Egbedi, som denne har takket ja tak til. Parterne har nu kontrakt med hinanden frem til sommeren 2015.

– Edafe er en spændende, ung spiller med et stort potentiale. Han har gjort det rigtig godt under træningen og i reserveholdskampen mod Randers, og på den baggrund har vi valgt at tilknytte ham. Det er naturligvis en stor omvæltning for ham at komme til en helt anden kultur, og det vil kræve meget af alle parter, for at det skal blive den succes, vi håber på. Men han har en indædt vilje til at slå igennem, og vi har setuppet til at give ham den nødvendige støtte, så jeg er overbevist om, at han er i stand til at tage springet til Superligaen, siger sportschefen til agffodbold.dk.

 

Brian Steen fortæller yderligere, at den 18-årige offensivspiller ikke er tiltænkt en plads i start 11 med det samme, men i stedet skal tiltræde på AGF’s U19 hold.

Egbedi har optrådt for både Nigerias U17- og U20-landshold ved VM-slutrunder

4 KOMMENTARER

  1. Ruidiaz bør kunne gå direkte ind på holdet, mens Egbedi er tiltænkt som udviklingsspiller. Men under alle omstændigheder et spændende sign!

  2. Jeg forventer, at Egbedi minimum spiller på samme høje niveau som sine landsmænd på heden, og at han også har tilstrækkelig mental ballast til at holde det høje niveau en hel kamp igennem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here