På trods af Peter Graulunds langtidsskade, så står AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen klar til at forlænge kontrakten, der udløber efter denne sæson.

– Med tanke på, at Peter Graulund personificerer vilje, passion og engagement, værdier, som står helt centralt i vores klare at love, at vi er parat til at forlænge Peters aftale, hvis han kan komme tilbage efter skaden, siger sportschef Brian Steen Nielsen til Ekstra Bladet.

Sportschefen understreger at Graulund skal tage sig den tid det tager at komme over skaden, og at han ikke behøves at stresse for at overbevise AGF-ledelsen om at han værd at satse på:

– Vi ved, hvad Peter Graulund står for. Han behøver ikke at presse sig selv for at vise, at han kan nå at blive klar før sommerpausen, hvis han skal have en ny kontrakt, fortæller Brian Steen Nielsen.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here