Det er efterhånden en uges tid siden, at Peter Graulund måtte udgå med en alvorlig og karrieretruende skade mod VB Kolding. Siden da er der blevet spekuleret i, hvem der skal erstatte Graulund, og her må Esbjergspilleren Jesper Lange betegnes som mediernes bedste bud.

Mange mener, at Lange minder lidt om Peter Graulund i sin spillestil, og at han derfor vil falde ind i et godt samarbejde med Søren Larsen. Jesper Lange selv vil da heller ikke afvise AGF:

– Jeg har ikke hørt noget konkret. Jeg synes selvfølgelig, det er spændende, hvis der er interesse. AGF er en spændende klub med en rigtig god fankultur, men jeg vil ikke forlade Esbjerg for enhver pris, udtaler Jesper Lange til tipsbladet.dk.

Lange udtaler dog samtidig, at han har det godt, hvor han er, og at han med Esbjerg højst sandsynligt kan komme til at spille Superligafodbold igen.

5 KOMMENTARER

  1. Hvis manden koster 5 mill så nej tak, der er jeg sikker på BSN kan finde en transferfri angriber i det store udland, og bruge transfer kronerne der på vedkommendes løn.

  2. Self gir vi ik 5 mill. Efb skal være glade hvis vi giver to mill, men mon ikke osse de kunne bruge dem? Tror de bløder meget for tiden og der kunne de penge nok lune en del. De har heller ikke brug for Lange for at rykke op, da de stadig er stærke uden ham.

  3. Jeg synes, at en mand som Kenneth Fabricius i SønderjyskE ville være mere attraktiv – lav transfer og lav løn. Samtidig også en spiller, der minder om Graulund, hvis det skal være kriteriet??

  4. Vi skal ikke give en krone for ham ! Jeg kan simpelthen ikke se hvad vi skal med den mand og da slet ikke hvis han ikke bliver tilgængelig på fri transfer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here