AGF har i de seneste kampe været stærkt ramt af skader til en række stamspillere. Men på trods af det lyder stimen som ubesejret på flotte 10 kampe i træk i landets bedste fodboldrække, hvilket må siges at være imponerende for oprykkerholdet, hvis man tager skadeslazarettet in mente.

Til mandagens udekamp mod SønderjyskE er der fortsat en lang række spillere, som ikke står til rådighed for cheftræner Peter Sørensen. AGF-læge Jacob Astrup har derfor masser at arbejde med, og giver et overblik over den nuværende skadessituation.

– Anders Kure døjer med sin ene akillessene og bliver skånet, Hjalte Bo Nørregaard er stadig ude med en overbelastningsskade i baglåret, Stephan Petersen har stadig problemer med lysken, ligesom David Devdariani stadig har problemer med låret, siger Jacob Astrup til tipsbladet.dk og fortsætter:

– Og så har vi de længerevarende skader hos Kasper Povlsen, Peter Graulund og Mark Howard, som der ikke er så meget at gøre ved på den korte bane.

David Devdariani er så småt begyndt at løbetræne, og håber selv, at blive klar til de sidste kampe i efteråret. I angrebet mangler Peter Graulund, hvilket gør, at Søren Larsen må trække et større læs, hvilket også har givet problemer.

– Søren Larsen fik et ankelvrid, som har skabt lidt problemer, men jeg regner med, at han godt kan være klar til mandagens kamp, siger lægen, som også har godt nyt angående forsvaret.

– Atle Roar Håland er det gået fint for i denne uge, og jeg regner med, at han også kommer til at spille mod Sønderjyske.

Også midtbanespilleren Casper Sloth, som har haft problemer med den ene ankel, er meldt klar til kamp.

Med tanke på den nuværende skadessituation, lægger AGF-lægen ikke skjul på, at den kommende landskampspause falder på et godt tidspunkt.

– Vi skal have fokus på at stille hold, men vi glæder os til at få to uger uden kamp, så spillerne kan få ro til bedre at komme af med problemerne. Kampene har slidt på mange af spillerne, og når vi så bliver ramt at længerevarende skader kommer vi til at trække mere på spillere, der optimalt set burde have mere ro, siger Jacob Astrup.

I lyset af de mange skader har det givet mulighed for at se normale reservespillere som Mikkel Kirkeskov, Emil Scheel, Anders Nielsen og U/19-spilleren Jens Jønsson i aktion.

5 KOMMENTARER

  1. @Lasse: Det er såmænd gjort. :) Vi undlader aldrig at nævne kilde i vores artikler. I dette tilfælde står tipsbladet, hvor det ganske rigtigt er taget fra, nævnt i 3 afsnit eller første citat om man vil :) mvh Robert Julholt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here