Det lignede et transferscoop, da AGF i vinter præsenterede Hjalte Nørregaard som ny mand på midtbanen. Allerede efter et par uger blev den tidligere FCK-kaptajn alvorligt skadet, og gjorde først comeback i sidste måned.

Den lange tid uden fodbold har været hård, især når man står som tilflytter og ny spiller langt væk hjemmefra, men Nørregaard har gjort sit for at blive en del af holdet:

– Jeg har trænet og forsøgt at involvere mig så meget som muligt i det, holdkammeraterne har lavet. Derfor har jeg også været i klubben hver dag, og alle har været flinke – de har taget godt imod mig. Faktisk har det været ret nemt. Ellers har jeg bare hygget mig med kæreste og sådan noget, fortæller Hjalte Nørregaard til Politiken.

Den 30-årige midtbanespiller glæder sig over den nye tilværelse i Århus, hvor han nyder den store opmærksomhed fra omgivelserne.

– Herovre fylder fodbolden utrolig meget, fordi en hel by følger virkelig meget med – også mere end københavnerne gør. Det har været sjovt at opleve. AGF er helt sikkert en storklub, det kan man mærke på opbakningen og se på dens historie og traditioner.

Midtbanespilleren har været ude med en mindre overbelastningsskade siden udebanekampen mod Lyngby, men er måske tilbage i morgen når AGF møder Sønderjyske.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here