I en noget uskøn kamp på Haderslev Fodboldstadion her til aften var AGF længe i kontrol med en 0-1-føring, men efter 94 minutter kunne Sønderjyskes indskiftede Kenneth Fabricius fortjent udligne til slutresultatet 1-1.

Det var ellers AGF, der efter 16 minutter kom først på måltavlen. Efter et kæmpe koks for Jonas Troest i Sønderjyskes midterforsvar var det den unge Islænding – Aron Jóhannsson –  der udnyttede en gratis friløber, og bragte AGF foran med 0-1. Det var Jóhannssons første mål for AGF i Superligaen.

Herefter ovorlod AGF initiativet mere og mere til SønderjyskE, som dog ikke formåede at skabe noget, der for alvor kunne blive farligt i løbet af første halvleg.

I anden halvleg var billedet stort se det samme. Kvaliteten i fodboldkampen dalede yderligere, og fejlraten hos begge mandskaber var utroligt høj. Kampen blev efterhånden mere og mere spillet på fysiske præmisser, og det udviklede sig til én stor duel på midtbanen med masser af frispark. Dog var AGF hele tiden i kontrol, og mandskabet stod godt i organisationen.

MEN efter 4 minutters overtid gjorde Kenneth Fabricius altså det grimme mod AGF, og udlignede til slutresultatet 1-1. AGF fastholder altså en flot 4-plads, og er nu ubesejret i 11 kampe, hvilket er rekord.

Kampfakta:

SønderjyskE 1-1 AGF, Aron Jóhannsson 0-1 (16′), Kenneth Fabricius 1-1 (94′).

Advarsler: Kirkeskov(AGF), Sloth(AGF), Jonasson(SDR)

Tilskuere: 2664 på Haderslev Fodboldstadion

Opstillinger og udskiftninger:

SønderjyskE:
Nathan Coe – Michael Christensen (87. Bjørn Paulsen), Anders Østli, Jonas Troest, Jarl André Storbæk – Hallgrimur Jonasson – Daniel Christensen (66. Connor O’Brien), Eyjólfur Hedinsson , Henrik Hansen, Quincy Antipas – Tommy Bechmann (58. Kenneth Fabricius)

AGF:
Steffen Rasmussen – Jerry Lucena (77. Stephan Petersen), Arthur Sorin, Atle Roar Håland, Mikkel Kirkeskov (60. Anders Kure) – Søren Berg, Martin Jørgensen, Casper Sloth, Adam Eckersley – Aron Jóhannsson (77. Hjalte Nørregaard), Søren Larsen

8 KOMMENTARER

 1. Hvor blev jeg da sur da de lossede.de hjørnespark for at trække tiden. Da de så scorede blev jeg møg sur! Hvad fanden er det for noget. De kunne måske have lukket den, men slukkede den..

 2. Så ENIG Gniske.
  Og fuck en omgang lorte bold de spillede i 2 halvleg. En omgang tøssedrenge der ikke turde spille bold.
  Men måske sundt de fik en over nakken. Håber det vækker dem.

 3. Hold nu kæft med alt det brok, det er trættende at se på, glæd jer nu over at de ikke tabte, og se så at få den negativitet væk, I er da ikke GF fans sku man tro

 4. Ja, der skal vist ikke meget til, at nogen bliver forvent med, at vi skal ligge i toppen.. Det vigtigste er ikke at rykke ned i den her sæson. Så må der langsomt men sikkert bygges mere på næste sæson.

 5. Selvfølgelig er det ikke godt at lukke et mål ind til sidst, men hvis vi ser på det med realistiske øjne, så er det altså sindsygt flot at vi konstant formår at få point med en ekstremt skadespræget trup der iøvrigt på ingen måder spiller poleret fodbold. Man kan vælge at negativ over at vi sætter point til i sidste øjeblik eller vi kan være positive over den helt ekstreme kynisme vi trods alt har vist i de sidste mange kampe i streg. Det kan være kedeligt at se på tiltider, men i min verden så ligner PS det mest sandsynlige bud på en mesterskabstræner der nogensinde har været i AGF. Det bliver ikke i år og nok heller ikke næste år, men med den rette trup, så har PS alle kvaliteterne til at vinde superligaen.

  Nogen vil måske mene at alle trænere havde vundet mesterskabet med FCK sidste år, men det er Ståles hårde og dygtige arbejde igennem flere sæsoner der gør at FCK var og tildels stadig er så ekstremt dominerende. Jeg ser samme potentiale i PS.

 6. @ Anonym

  Nej for en rigtig fan er nemlig en lalleglad tosse, der ikke kan forholde sig kritisk til noget.
  Og så skal han selvfølgelig også kunne æde 80 pøller og have en klaphat.

  Når det er sagt, er det da forståeligt at folk er skuffede over vi smider sejren på den måde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here