AGF spillede mandag aften 1-1 i Haderslev mod SønderjyskE. Cheftræner Peter Sørensen er delvis tilfreds med præstationen, som sikrede AGF den 11 Superligakamp i træk uden nederlag. Sejren var dog så godt som i hus, da SønderjyskE dybt i overtiden gjorde det til 1-1, hvilket naturligvis ærgrer cheftræneren.

– I anden halvleg bliver vi presset med lange bolde. Når modstanderen spiller på den måde, så kommer man af og til at stå lavt. Vi var ganske gode til at forsvare os. Jeg tror, de har et par chancer ud over den, de scorede på. Det er dog okay at spille en halvleg og kun give et par chancer væk i 49 minutter. Det er jeg okay tilfreds med, siger Peter Sørensen til agffodbold.dk og fortsætter:

– Men det, vi var for dårlige til, var selvfølgelig at fastholde bolden, efter vi havde afværget. Vi skal ikke bare cleare, men turde at spille hinanden i fødderne, lægge den af og så forsvare os med bold. Det var vi for dårlige til. Det havde vi ikke kræfterne til, tror jeg. Det var udslagsgivende for, at de i lange perioder kunne blive ved med at hælde bolde op imod os.

Atle Håland, Anders Kure, Martin Jørgensen, Søren Larsen og Aron Jóhannsson havde ikke trænet fuldt ud med op til kampen pga. diverse småskader og sygdomme, og at de alligevel deltog i kampen, anerkender Peter Sørensen.

– På trods af, at vi er skuffede, på trods af at de er i stand til at presse os og score til sidst, så er jeg fuld af anerkendelse for, at så mange af spillerne faktisk rejser sig fra sygeleje og fra briksen og spiller så lang tid på et relativt højt niveau. Vi har spillere, som ikke har trænet i ugevis, og som alligevel spiller hele kampen, siger Peter Sørensen.

 

8 KOMMENTARER

 1. Det lyder fint med 11 kampe uden nederlag, men der er for mange uafgjorte kampe – husk Randers sidste sæson, de var ikke ligaens mest tabende hold, men deres 16 uafgjorte kampe eller 32 smidte point betød, at de måtte gå den tunge vej til helvedes forgård.

  • At sammenligne GF denne sæson og rendos i sidste holder på ingen måde, rendos vandt 6 kampe sidste sæson, hvilket er hvad vi har vundet på nuværende tidspunkt. Vi har kun tabt 2 kampe i denne sæson, det er hvad der er forskellen, og i stedet får vi de uafgjorte, der giver os de point vi skal have for at blive oppe!

 2. Vi fans er de eneste, der ønsker at klubben rejser sig som en fugl Føniks og genindtage fordums magtposition i dansk fodbold. Direktøren, træneren, sportchefen og spillerne m.fl. tænker kun på deres karriere m.m.
  Vi fans bevæger os i den virkelige verden, og vi må høre for, at alt AGF metallet stammer fra Cimbernes og Teutonernes felttog mod Romerriget.

  • Sikke noget pis at lukke ud!

   Hvad tror du ville være bedst for deres karriere – at spille klubben til tops eller at spille for at undgå nedrykning?

   • Kampen for at undgå nedrykning har ligesom de sidste mange år overskygget alt andet. Selv anføren Steffen luftede tanken om klubskifte i forbindelse med sidste nedrykning, så kontrakt og karrieremæssigt levner begge situationer måske rige muligheder for spillerne.

 3. Hmm.. Mon ikke man skulle bevare realismen? Vi er oprykkere, så alle point, vi kan få hjælper.. Oven i det, har vi ikke tabt en superligakamp i 10 eller 11 kampe i træk og derimellem vandt vi 4 eller 5 kampe i træk. Det er ikke sket sidst siden engang i midt 90’erne, hvilket er ca 15 år siden. Det er sådan ca. samme tid som AGF var virkelig store. Istedet for at forvente medaljer, (som man gjorde sidst det gik godt for AGF, og hvor endte vi henne af dengang?), så vær dog glad for at det går skide godt for klubben, selv med flere af de normalt faste mand ude med skader. At vi kan få point med et halvt reservehold er sguda noget nær en sensation for AGF set på tidligere præstationer i dette årtusinde. Det tager tid at bygge et godt hold op, og spillerne og PS gør sgu hvad de kan. Det er ikke altid pæn fodbold, men det er sgu pointene, vi dømmer dem på, og jeg vil mene at en hver kamp, man får point i er en kamp, man har haft gavn af. Især med tanke på, at vi i den her omgang i suppen har taget point fra samtlige af eksperternes favoritter samt noget nær altdominerende FCK.. Drop brokkeriet over en uafgjort kamp og se positivt på, at vi ligger godt til bare i det mindste at blive oppe.. Eller har man glemt, hvordan det gik sidste gang vi var i superligaen?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here