Arthur Sorin har for alvor spillet sig på holdet under Peter Sørensens vinger. Forsvarsspilleren har kontraktudløb til sommer, men franskmanden, som håber at kunne blive i klubben, har endnu ikke hørt noget fra AGF.

– Jeg har ikke hørt noget fra AGF endnu, men det er ingen hemmelighed, at jeg rigtig gerne vil blive her i Aarhus, så jeg venter egentlig bare på, at der sker noget, siger Arthur Sorin til tipsbladet.dk.

Forsvarsspilleren håber på, at kunne blive i Aarhus, men han venter ikke evigt på et nyt tilbud.

– Jeg har det godt i byen og på holdet, så jeg vil gerne fortsætte, men det er klart, at jeg ikke kan vente helt til juni med at få et udspil fra klubben, så hvis jeg ikke hører noget inden, må jeg jo kigge på alternativer, siger Arthur Sorin.

 

6 KOMMENTARER

  1. Forlæng for pokker.. Arthur er jo en fantastisk spiller, når det kommer til stykket. Selv under gyllerik var jeg vild med ham, så han får forhåbentlig en forlængelse!!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here