Sporten.dk beretter at landstræner Morten Olsen blander kortene til næste landskamp, når Finland venter på hjemmebane. Ændringerne betyder blandt andet at Martin Jørgensen kan se frem til sin landskamp nummer 102.

De seneste træninger har peget på følgende startopstilling:

Anders Lindegaard – Lars Jacobsen, Daniel Agger, Jores Okore, Michael Silberbauer – Christian Poulsen, Martin Jørgensen – Daniel Wass, Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli – Nicklas Bendtner.

Kampen spilles tirsdag kl. 20.15.

6 KOMMENTARER

  1. Der var dagens dårligste nyhed ! (eller næsten). Det er fint, at MJ er med i truppen, at han er mentor / sparingspartner for de mange unge spillere i truppen, og måske i slutningen af kampene kan komme ind og i kraft af sin rutine kan være med til at sikre et godt resultat. Men der er ingen fremtid i at bruge ham i startopstillingen. Og så er er ligesom “anonym” bekymret for risikoen for skader. Så en plads på bænken er tilstrækkeligt !

  2. Hvorfor er det ikke fedt !! Frygter man skader så meget burde man slet ikke gå på banen !! MJ er ikke bange for at blive skadet på den måde. Det er jo risikoen ved at hoppe i støvlerne, jeg vil da hellere have han træner med landsholdet og spiller i parken og ved fiskerne frem for vores egen træningsanlæg pt. =)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here