TIl januar drager Morten Olsen og ligalandsholdet afsted til Thailand, hvor holdet skal deltage i Kings Cup. Landstræneren skal se flere af Superligaens profiler an, men afviser allerede nu at tage de største og mest rutinerede profiler med – heriblandt AGF’s Martin Jørgensen:

– Dennis Rommedahl og Martin Jørgensen skal ikke med. Vi skal bruge turen til at kigge på dem, vi ikke kender så godt i forvejen. Derfor ville det være omsonst at tage to så rutinerede spillere med. Det samme gør sig gældende med Michael Krohn-Dehli, der heller ikke kommer med. Vi vil hellere se andre spillere, siger Morten Olsen til tipsbladet.dk.

Selvom både Jakob Poulsen og Lars Jakobsen har spillet flere landskampe end Michael Krohn-Dehli er de begge stadig i spil til turen.

Udmedlingen omkring Jørgensen betyder, at det kan være svært at se hvilke AGF’ere Olsen skulle udtage. Steffen Rasmussen er allerede blevet forbigået, og andre kandidater i form af Stephan Petersen og Kasper Povlsen døjer begge med skader.

4 KOMMENTARER

  1. Stephan P måske, hvis han får en god afslutning på sæsonen. Ellers er der nok tvivlsomt at få nogle Hvii’e med..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here