Kasper Povlsen pådrog sig i midten af oktober en alvorlig knæskade i Superligakampen mod OB. Den daværende dom lød på 6 ugers pause, hvilket betyder, at chancen for at se den stærke midtbanespiller i kamp inden jul er til stede, eftersom genoptræningen forløber efter planen. 

Hovedpersonen selv ønsker dog ikke ar løbe nogen risiko ved at komme i kamp for tidligt, og han fokuserer i stedet på at blive helt ovenpå efter ledbåndsskaden, så han kan se frem til aktiviteterne efter jul. 10. januar rejser ligalandsholdet nemlig til Thailand, og denne tur vil Kasper Povlsen gerne med på, om end han erkender at chancen var større, hvis han var skadesfri.

– Selvfølgelig ville det være utroligt stort at blive udtaget til ligalandsholdet, og det vil ikke være noget problem for mig at være klar til sådan en tur. Men i første omgang er det ikke noget, der fylder tankerne hos mig. Det handler om at komme tilbage fra skaden og være klar til forårets kampe, siger Kasper Povlsen til tipsbladet.dk.

Den 22-årige midtbanespiller spillede med ved sommerens U21 EM, og han har i denne sæson leveret ganske stabile præstationer på den centrale midtbane for AGF.

 

1 KOMMENTAR

  1. Jeg tror faktiskm, at Morten Olsen har fidus nok til Kasper til, at han bliver udtaget på trods af skade og manglende kamptræning. Når det bliver d 10. januar så mangler alle spillere kamptræning trods alt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here