Mandag aften danner NRGI Park i Aarhus rammen om lokalopgøret mellem AGF og Silkeborg IF. Der er på forhånd lagt op til en intens kamp mellem to formstærke hold, der formentligt begge går ind til kampen for at sætte tre point på kontoen.

AC Horsens, Randers FC, Vejle BK og Silkeborg IF. Disse Østjyske klubber har altid været AGF’s mere eller mindre irriterende småbrødre, som man blot kan le overbærende af som Aarhusianer. Mandag aften er det så lille Silkeborg, der kommer på besøg i store Aarhus, til noget der ligner et brag af en kamp. Mod disse småbrødre må AGF næsten altid leve med favoritrollen, lige meget hvor de forskellige hold befinder sig i tabellen.

Med drillerierne på plads, er det tid til at se lidt på gæsterne fra Silkeborg. Det er nemlig et meget formstærkt hold, der drager til Jyllands hovedstad i løbet af mandagen. SIF er således ubesejret i de seneste 7 kampe i Superligaen, og har leveret imponerende resultater som eksempelvis den flotte 4-1 sejr hjemme mod FCM. Samtidig kan det nævnes, at SIF har hentet point i over halvdelen af holdets udebanekampe i denne sæson indtil videre.

I de to holds første opgør i år der endte 1-1, var det uden tvivl AGF, der måtte være mest tilfreds med det ene point. Godt nok kom Aarhusianerne foran, men i store dele af kampen var der kun ét hold på banen: Silkeborg IF. Det var især et meget flydende pasningsspil omkring AGF-feltet, der skabte problemer. Siden da er der sket meget i ligaen, og AGF har fået bygget en meget imponerende hjemmebane-statistik op.

Det forholder sig nemlig således, at ’de hviee’ er ubesejret i 11 kampe i træk i Superligaen, og det er ikke blevet til ét eneste nederlag på hjemmebane i over et år. En meget imponerende statistik som bør være skræmmende for en hvilken som helst modstander. Det seneste stykke tid har Peter Sørensen dog haft svært ved overhovedet at udfylde holdkortet, da Fredensvang endnu engang har været ramt af et skadeshelvede.

Graulund, Povlsen og Howard er med sikkerhed ude resten af efteråret, og derudover er der stadig store spørgsmålstegn omkring Hjalte Bo Nørregaard og Atle Roar Håland. Stephan Petersen og Davit Devdariani er end ikke med i truppen til mandagens kamp. Endnu flere spillere har døjet med overbelastningsskader, og det må siges, at den forgangne landsholdspause kom på det helt rigtige tidspunkt for Peter Sørensens tropper. Et bud på mandagens startopstilling bliver altså endnu engang rent gætværk.

Bud på startopstillinger:

AGF:

Rasmussen

Lucena – Sorin – Håland – Kirkeskov

Berg – Jørgensen – Sloth – Eckersley

Larsen – Jóhannsson

 

SIF:

Heinze

Flinta – Holst – Jakobsen – Poulsen

Svensson – Hansen – Ørnskov (c) – Holst

Bech

Saag

Mandagens lokalopgør er samtidig sidste mulighed for at opleve AGF live på NRGI Park i år. Det er to tidligere holdkammerater: Troels Bech og Peter Sørensen, der står i spidsen for hvert sit mandskab. Desuden kan det nævnes at publikumsfavoritten Peter Graulund bliver hyldet for sin kamp nr. 200 i den hvide trøje på mandag. Der er altså rigtig mange gode grunde til at tage på stadion mandag aften, og opleve dét der forhåbentligt bliver til lidt af en fest – gerne med en AGF-sejr, tak.

Kampfakta:

AGF-SIF, mandag d. 21/11-11 kl 19.00 i NRGI Park i Aarhus.

Billetter kan købes her.

Vel mødt.

AGFFAN.DK ønsker alle en god kamp.

Slutresultatet kan diskuteres herunder.

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here