Dagens kamp mellem AGF og Silkeborg er i stor fare for aflysning på grund af en tæt tåge, som lige nu dækker NRGi Park. Kampens dommer Claus Bo Larsen har inspiceret banen, og hvis ikke forholdene ændrer sig, bliver der aflyst.

Kampen er sat til at begynde kl. 19:00, men hvis tågen ikke letter er der overhængende fare for en aflysning, erkender dommer Claus Bo Larsen overfor tv2sport.dk:

– Hvis det fortsætter, som det ser ud nu, så kan der ikke spilles på banen. Men vi tjekker det igen om en halv time, sagde Claus Bo Larsen kl. 17:37 og fortsatte:

– Hvis tågen letter lidt indenfor de næste 30 minutter, så kan vi godt udskyde den endelige beslutning yderligere, tilføjer den rutinerede dommer.

Det er altså endnu uvist om kampen bliver afviklet. AGFFAN.dk følger naturligvis sagen.

Opdateret 18:08: Claus Bo Larsen siger til tv2sport.dk, at en endelig afgørelse vil blive truffet omkring 18.30. Spillerne er i midlertid blevet sendt tilbage til omklædningen, og for en sikkerheds skyld er AGF’s holdleder sendt tilbage til Fredensvang for at hente orange bolde.

Opdateret 18:21: Spillerne er kommet ud af omklædningsrummene og begyndt på opvarmningen.

Opdateret 18:30: Claus Bo Larsen har netop offentliggjort, at tågen har lettet så meget, at kampen kan igangsættes som aftalt kl. 19:00.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here