AGF har været hårdt ramt af skader og sygdom, hvilket har betydet mange omrokeringer for Peter Sørensens tropper i de seneste par kampe. Nu lysner det dog så småt igen for AGF-holdet, og cheftræneren forventer et friskt hold til aftenens kamp mod Silkeborg:

– Det er vist ingen hemmelighed, at vi virkede noget trætte nede i Haderslev. Så efter at have trænet med få spillere i en lang periode på grund af de mange skader, begynder det efterhånden at lysne, fortæller Peter Sørensen til stiften.dk.

Landsholdspausen har gjort godt for den pressede AGF-trup, og har forbedret flere af spillernes fysiske stand:

– Kasper Povlsen og Mark Howard er tilbage på træningsbanen, uden dog at være i stand til at spille kamp, og en spiller som Atle Roar Håland har også fået tid til at komme tilbage. Han spillede fra start mod Sønderjyske, men havde altså ikke trænet i mange dage op til. Så jeg forventer, at holdet stiller op med en helt anden friskhed mod Silkeborg.

Foto: AGFFodbold.dk

3 KOMMENTARER

  1. Lysne og lysne er nu så meget sagt, fra min stol ser tågen ud til at blive værre og værre og dmi.dk forudser at det bliver endnu værre i aften.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here