AGF er ikke de eneste, der vil have den peruvianske angriber Raúl Ruidiaz. Ifølge Tipsbladet, så meddeler det italienske medie Calciomercato, at selveste Napoli også jagter det 21-årige stortalent.

Napolis sportsdirektør Riccardo Bigon spår, at Raúl Ruidiaz vil blive en stor gevinst i fremtiden. Napoli vil efter signende prøve at hente angriberen i januarmåned.

AGF’s sportsdirektør Brian Steen Nielsen skulle i øjeblikket være i Lima, Peru, for at forhandle med Raúl Ruidaz.

16 KOMMENTARER

 1. Kom nu bare til AGF Raul ;)

  Så sælger vi dig videre til Napoli om et par år, med en superliga rekord i største transfersum ;)

 2. Jeg køber ikke at Napoli er efter ham, for så var han sikkert allerede signet. Hverken løn- eller fodboldniveau herhjemme er i nærheden af Serie A, så der var da slet ingen grund til at nævne GF hvis der var noget om sagen.

 3. @Venables

  For det første har vi ikke Graulund, fordi han er langtidsskadet. Dernæst tror jeg ikke, han kommer tilbage. Og hvis han alligevel kommer tilbage, så er det usandsynligt, at det er en Graulund på det niveau, vi kender. Med andre ord er Graulund ikke en spiller, vi skal regne med, men derimod en spiller, der på et tidspunkt alligevel kan være aktuel mod alle odds.

 4. Raul er tabt for os tror jeg…. Sku ha hentet ham i sommertransfervinduet, istedet for at spille kostbar… Lyder jo til at B.S er dernede med det beløb på lommen som de forlangte til at starte med…. Ærgeligt, men sådan kan det gå… Hvis det ikk lykkes at få ham, virker det en smule som dårlig købmandskab fra B.S.

 5. Nope den spiller er long gone….. Brian-drengen bør kun jage på et niveau hvor han har forstand, hvilket self begrænser udbudet, men hey man ligger som man reder.

 6. Sikke kloge folk er. Der er jo ingen af os der ved om den spiller er long gone eller ej, men bare det faktum at han ikke allerede er hentet til Europa, synes jeg indikerer det er et talent vi kan være med i kampen om. Selvom klubber fra Tyskland eller Holland skulle blande sig tror jeg på BSN kan sælge AGF, Aarhus, Danmark og Superligaen. Han fik fx overbevist Nando Rafael i sin tid.

 7. Jeg synes, der blev nævnt noget om, at han skulle koste ca 6 millioner, sidst agf kiggede på ham, så hvis han kan fås for 4, er det da særdeles godt købmandsskab. Og hvad er det for noget med at man kigger, som man har redt? Vi fik søren larsen. Gratis! Det er kraftedme godt købmandsskab, for den var der sgu ingen af os, der troede på dengang.. så hav lidt tiltro til bsn.. han trækker jo kaniner op af hatten ned jævne mellemrum..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here