Nu begynder det så småt at komme frem, hvem sportschef Brian Steen Nielsen har haft i kikkerten, da han i weekenden var i Peru. Allerede nu er spillere som Raúl Ruídiaz og Roberto Ovelar nævnt, men nu kommer et nyt navn frem.

Det drejer sig om 28-årige Johnnier Montaño fra Colombia. Ifølge depor.pe, så har Brian Steen Nielsen snakket med agenten, José Moreno (Raúls agent, red.), der ønsker at sende flere spillere til Europa – og heriblandt altså Montaño.

Johnnier Montaños foretrukne position er på den offensive midtbane. Han har tidligere repræsenteret italienske Parma. Montaño spiller for Alianza Lima – samme klub som Roberto Ovelar. I øjeblikket er Johnnier Montaño dog udlejet til tyrkiske Konyaspor.

Video af Johnnier Montaño >>

Foto: periodismoperu.com

23 KOMMENTARER

 1. Nu ved jeg ikke hvor mange der har set den video agffan lagde ud med ham men vi kunne altså godt bruge en spiller som han med den sku teknik så vi igen kunne blive farlige på frispark uden for feltet efter tabet af feilhaber

  • Det er da rigtigt nok, at han er god, men set i lyset af, at vi kun her 2 deciderede angribere til rådighed pt, og Devdariani stadig ikke er klar, burde det være oplagt at få skaffet en angriber mere.. Og der er mere end rigeligt af midtbanespillere.. Et super scenarie ville være, at det får hentet alle tre, men den tror jeg nu desværre ikke helt på hehe

 2. Men PS og BSN har flere gange afsløret, at de vil have en direkte erstatning for Benny F., hvilket de ikke mener de har fået endnu.

  • Sandt, men PS har selv for nyligt udtalt, at han vil have en decideret angriber til klubben, nu hvor Graulund er blevet skadet og Devdariani også stadig er ude..

 3. Den mand var for vild i mit gamle manager spil med Parma – det er sgu nok 10 år siden, men eftersom han aldrig var med igen tænkte jeg han nok aldrig var blevet til mere :)

 4. Jeg Spurgte Min Ven fra Lima om spillerne. Her er hvad han skrev:

  Montaño is the best player ever in the history of football, but his and alcoholic fat party lazy dude.
  He and Ovelar are both from Alianza Lima the team I support here, Ruidiaz is from “La U”, our rivals.
  Ovelar is a great center forward and Ruidiaz … He can do one thing or two, nothing impressive.

  Hope they get Montaño, is really great to watch him play, most probably will get thrown of the team before the end of the season, but you will like him.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here