Det 21-årige midtbanetalent Emil Scheel har kontraktudløb med AGF til sommer. Efter et par fornemme præstationer på reserveholdet, har han efterhånden spillet sig til en plads i førsteholdstruppen. Selvom det endnu ikke er blevet til meget spilletid, håber Scheel alligevel at kunne forlænge sin aftale.

– Jeg har hele tiden haft det sådan, at jeg også skal bruge foråret til at overbevise Peter Sørensen og Brian Steen Nielsen om, at jeg også i fremtiden skal være en del af truppen, siger Scheel til Århus Stiftstidende og fortsætter:

– Så jeg har ikke planer om at snakke med andre klubber. Min klare førsteprioritet er at tale med AGF, jeg vil rigtig gerne blive, og det er sådan set det eneste, jeg har fokus på.

Emil Scheel har alt i alt spillet 6 førsteholdskampe for AGF – 2 af dem i denne sæson.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here