AGF skal på søndag til Aalborg, hvor efterårets næstsidste kamp spilles. AaB ligger græs til den jyske klassiker, og AGF kan med en sejr rykke forbi Aalborgenserne. AGF’s assistenttræner Jesper Sørensen forudser en jævnbyrdig og tæt affære mod ligaens nummer 3.

Sidst de to hold mødtes, var det også i Aalborg, og da endte det med en AaB-sejr på 2-1.

– Vi spillede en god anden halvleg. Men pudsigt nok var det dér, vi tabte. Vi var lidt dårligere med i første halvleg, hvor vi ikke kom frem til de store chancer, mens AaB havde et par stykker. De var ikke spillemæssigt bedre, men formåede at komme frem til chancer. I anden halvleg var vi gode, synes jeg, men vi endte altså med at tabe, husker AGF’s assistenttræner Jesper Sørensen.

– Det afgørende bliver så, hvilket af holdene, der er bedst til at spille på den måde, de gerne vil. Og så hvem, der har de spillere, som er i stand til at lave de matchvinder-aktioner, der skal til. Det er sådan noget, der ofte afgør de kampe, man på forhånd kan mene, bliver meget lige, siger Sørensen til agffodbold.dk.

Taktikken til en sejr ligger klar, men assistenttræneren ønsker ikke at løfte sløret.

– Vi har blandt andet kigget på det spil, vi præsterer uden bold, og så har vi taget fat i nogle ting omkring det offensive spil, uden at jeg kan løfte sløret for, hvad vi gerne vil gøre. Det må være modstanderens opgave at gennemskue, påpeger assistenttræneren.

AGF er inden søndagens kamp på femte pladsen, men blot et enkelt point fra AaB’s tredje plads. Kampen spilles i Aalborg og har kick-off kl. 18.00.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here