AGF sikrede i dag tre vigtige point, da man mødte AaB på udebane. Hele 2. halvleg spillede århusianerne i hårdmodvind, men AGF’s spilstyrer Martin Jørgensen tog udfordringen i stiv arm. Først lagde han en fantastisk målgivende aflevering i dybden, og få minutter før tid scorede han et regulært drømmemål direkte på frispark.

To samtaleemner fyldte optakten til dagens kamp – først og fremmest den hårde vind der gav begge hold store udfordringer, og ligeledes de mange TV-millioner der var på spil.

AGF startede med vinden i ryggen, og lagde friskt ud med højt pres på trods af man var på udebane. Flere gange trykkede AGF’erne på mål udefra og pressede Nicolai Larsen, men fik gang på gang afværget chancerne. Generelt forløb kampen afvekslende, og der var flere chancer i begge ender. Kort før pausen havde Anders Due en kæmpe chance alene foran mål, men hamrede bolden over målet.

Efter pausen havde AGF’erne svært ved at finde fodfæste, da man nu spillede i kraftig modvind, hvilket efterlod meget plads til nordjydernes offensive kræfter. Stille og roligt faldt AGF’erne på plads, og efter ti minutters spil kunne udeholdet bringe sig i front.

Martin Jørgensen modtog bolden på midten af banen, og sendte en fantastiskdyb stikning afsted til Søren Larsen. AaB-keeper Nicolai Larsen kom fint ud i AGF-angriberen, men bolden sprang efterfølgende op i brystet på Kjetil Wæhler der sendte bolden i mål.

AaB pressede på for at bringe balance i regnskabet, men de store chancer udeblev. Faktisk fik Nicklas Helenius bolden i kassen, men målet blev korrekt annuleret for offside. Få minutter før tid fremtvang Jørgensen et frispark, og det udnyttede han selv på flotteste vis. Profilen hamrede bolden op i hjørnet, og scorede et decideret drømmemål, og sikrede at AGF’erne kunne tage alle tre point med hjem til Aarhus.

AGF leverede en stor indsats, hvor især makkerpakkeret Hjalte Nørregaard og Martin Jørgensen trådte i karakter på midten af banen. Sejren betyder at AGF rykker op på fjerdepladsen, hvilket sikrer yderligere TV-millioner til den pressede århusianske klubkasse.

Kampfakta

AaB – AGF 0-2 (0-0)

0-1: Kjetil Wæhler, selvmål (54′)

0-2: Martin Jørgensen (88′)

Tilskuere:

Advarsler:

AaB: Lasse Nielsen, Kjetil Wæhler
AGF: Aron Johannsson

AGF:
Steffen Rasmussen – Arthur Sorin, Anders Kure, Atle Roar Håland, Adam Eckersley – Aron Johannsson (84: Davit Skhirtladze), Martin Jørgensen, Hjalte Nørregaard (90: Mikkel Kirkeskov), Søren Berg – Casper Sloth (73: Jerry Lucena) – Søren Larsen


9 KOMMENTARER

  1. “Åle-borgs” fans sang: “Et hold i jylland…osv.”…. og de har også ret, der er KUN ÉT hold i jylland. KOM SÅ DE HVIIIE, KOM SÅ DE HVIIIE, KOM SÅ DE HVIIIE ;-D
    Hvaaa øh… var det en lidt lækker kasse Martin fik lavet eller hvad siger vi :o)

  2. Jørgensen er Gud. Du imponerer mig gang på gang. Og mod AAB satte du virkelig dit aftryk. Fuck du er vild Jørgensen. Du er, og bliver den bedste spiller der har spillet for AGF. Ser gerne dig 2år mere i den hvide trøje, tak!.

  3. Måske ikke i flg din negative holdning nej. Der er nogle GF fans der har alt for høje forventninger til AGF eller dansk fodbold.. Ender AGF i top 7 er jeg fuld ud tilfreds.

  4. Enig MJ er fantastisk for AGF, utroligt som de to gamle (MJ og PG) går forrest gang på gang, det er en fornøjelse, kan kun sige forlæng

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here