Hjalte Nørregaard var i går at finde i AGF’s startopstilling for blot anden gang siden sin ankomst fra FCK tilbage i januar. Dengang fik han en alvorlig skade, men midtbanespilleren er nu tilbage og nyder at bidrage i AGF, hvor det i går blev til en 2-0 sejr i Aalborg.

Nørregaard spillede det meste af kampen på den centrale midtbane ved siden af Martin Jørgensen, inden han i overtiden blev udskiftet:

– Først og fremmest var det rart at spille. Martin Jørgensen og jeg prøvede at lægge et godt pres, være aggressive derinde og spille bolden fremad og fordele spillet. I anden halvleg kom jeg ind i en masse nærkampe og var med til at ødelægge deres spil. Det var mere fysisk hårdt, og der var meget mere løbearbejde. Alt i alt var det en fornuftig indsats. Men vigtigst af alt var det en rigtig dejlig sejr på et godt tidspunkt og også en fortjent sejr, siger 30-årige Hjalte Nørregaard til agffodbold.dk.

Midtbanespilleren, som spillede en solid kamp, bemærkede, som nok de fleste, det voldsomme stormvejr:

– Det var selvfølgelig ret specielt at spille under de vejrforhold. Det var rigtig sjovt, fordi der skete nogle tilfældige ting indimellem. Det handlede om i første halvleg, da vi havde medvinden, at lægge et stort pres på dem, så de ikke fik ro. Vi vidste jo, at de ikke kunne sparke bolden langt væk, siger Nørregaard og fortsætter:

– Vi var nærgående et par gange, men manglede lidt i afslutningerne. I anden halvleg er vi opmærksomme på, at det hele vender på en tallerken, og at vi mere skal leve på kontra og måske nogle dødbolde, og vi vidste, at jo længere tid der gik, jo mere plads ville vi få, og at vi ville få muligheden for at true dem i dybden.

AGF er med gårsdagens sejr rykket op på Superligaens fjerdeplads.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here