AGF fik i går rejst sig ovenpå sidste rundes nederlag, da aarhusianerne i Aalborg vandt 2-0 over AaB. AGF har på seneste haft svært ved at lave mål, men i går kom der altså 2 på tavlen. Cheftræner Peter Sørensen er meget stolt af sine spilleres præstation.

– Det var en fantastisk flot præstation, spillerne leverede. Nogle, fordi de spillede på et højt niveau på uvante positioner. Andre, fordi de spillede med småskader og kæmpede sig igennem, siger træner Peter Sørensen til agffodbold.dk og uddyber:

– Søren Larsen spillede eksempelvis hele anden halvleg med en lille fibersprægning, Aron gjorde det flot på en helt ny position. Hjalte spillede hele kampen på et højt niveau, og Casper Sloth gjorde det også flot i en ny rolle.

Helheden fungerede ifølge cheftræneren godt, hvilket gjorde at der kampen i gennem var godt styr på modstanderen.

– Ja, sådan kunne jeg fremhæve alle spillerne, og samtidig fungerede helheden også godt. De to kæder hang forbilledligt sammen, og det betød, at vi havde relativt godt styr på AaB.

AGF er med søndagens sejr nummer 4 i Superligaen inden efterårets sidste runde.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here