Når AGF-holdet i morgen drager mod København for at møde rækkens øjeblikkelige tophold FCK, er det med større selvtillid forud for opgøret, end et hurtigt kig på den aktuelle stilling ellers giver. Københavnerne, der igennem længere tid har været det altoverskyggende tophold i Superligaen, er nemlig rendt ind i nogle dårlige resultater i løbet af efteråret. Senest i torsdags, hvor de danske mestre røg ud af Europa League.

På den baggrund ser AGF-træner Peter Sørensen positivt på søndagens opgør, der samtidig er det sidste inden vinterpausen.

– Vi møder FCK på et godt tidspunkt, og jeg anser vores muligheder for at lave et fornuftigt resultat som gode. FCK har historisk set leveret fremragende resultater i Europa, men det seneste halve år har holdet vist svaghedstegn både i Europa og i Superligaen – senest med nederlaget til et svingende Brøndby-hold og lige akkurat en kneben sejr over bundholdet, siger Peter Sørensen til AGFFodbold.dk og fortsætter.

– FCK har traditionelt set været meget stærke, men lige nu er de i en downperiode, og det kan blive vores fordel. Vi har set gode ud på det seneste – både mod AaB og til træningen, og vi kommer til Parken med en sund tro på tingene, pointerer Sørensen.

Morgendagens kamp fløjtes i gang kl. 18.00 og kan ses på TV3+ for de, der ikke tager turen til Parken for at støtte byens hold i efterårets sidste jagt på point.

Foto: AGFFodbold.dk

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here