AGF har efter Graulunds langvarige skade haft et hul i den forreste kæde, hvor reserverne ikke har formodet at slå til for alvor. Derfor er AGF i søgeboksen efter en angriber. Denne skulle man ifølge sporten.dk have fundet i FC København.

Morten Nordstrand har kontraktudløb i københavner-klubben til sommer, og kan derfor ganske frit forhandle med andre klubber fra nytår. Sporten.dk skriver, at angriberen er eftertragtet i AGF. Det menes, at AGF er villige til at tilbyde Nordstrand en 3-årig kontrakt.

Den 28-årige angriber skulle eftersigende ikke være uinteresseret i muligheden for et ophold i Aarhus, men i første omgang vil han afvente og se på, om et tilbud fra en mere lukrativ klub i udlandet byder sig.

Sportschef Brian Steen vil ikke nævne navne, men han erkender, at AGF er på angriberjagt:

– Vi leder efter en angriber, ja. Men jeg kommenterer generelt kun på AGF-spillere, siger Brian Steen Nielsen til sporten.dk.

 

20 KOMMENTARER

  1. Men vi kan jo ikke bruge Duncan, når vi har Larsen? Nordstrand er lidt Graulund-agtig, så han ville passe væsentligt bedre ind i truppen end Duncan, idet vi ikke mangler en boksspiller, men derimod en hurtig én.

  2. for vi Nordstrand har vi danmarks bedste angreb sammen med fck. Nordstrand er den angriber jeg har ønsket mig mest siden graulund blev skadet.

  3. Lyder spændende. Mere spilletid til Nordstrand gør ham kun endnu bedre og så er han modbydelig at spille over for. Sæt igang Brian Steen….

  4. Han er en god spiller, men jeg foretrækker en hurtigere, mere driblestærk og yngre spiller, der giver mulighed for videresalg.

  5. Hva` så hvis vi får Nordstrand og Graulund bliver klar igen? Så har vi Larsen, Graulund og Nordstrand, så skal AGF da spille 4-3-3??

  6. Nu er det jo ikke så sandsynligt, at Graulund når et niveau, hvor han bliver fast starter, hvis han overhovedet kommer tilbage. Det tvivler jeg på, at han gør, men hvis der er nogen, der kan gøre det i den situation og under de omstændigheder, så er det Graulund.

  7. Syns heller de skulle vælge en af de spiller fra Paraguay, de virker mere stabile og højstsansynlig også beder teknisk! Glæder mig til at se udfaldet til vores nye angriber! Spændene brian steen!

  8. DK’s bedste angreb hvis vi skulle få Nordstrand? Arg, come on. Larsen har jo været lort. Jaja bevares, han scorede et par kasser til at starte med, men hold da helt op hvor er den mand gået i stå. Han er jo gennemført elendig i næsten samtlige aktioner han har deltaget i!

  9. Er sikker på at Nord kunne tilføre AGF noget fart oppe foran. Desuden mener jeg ikke at det lyder særligt usandsynligt, da han sjældent får tid i FCK, og man nok må sige at hvis han vil sparke sin karriere i gang igen via mere spille tid, ja så kunne AGF sagtens være det bedste bud, og mon ikke han også har vendt den med Hjalte :D….og self vil alle blankt afvise at der er noget på tale indtiil den er officiel, da det jo sagtens kan smutte endnu, hvis de kun er i en forhandlings face. Jeg mener at det vil være et scoop for AGF og klart bedre valg end Duncan.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here